Gostili dobrodelni Lions klub Novo mesto

Gostili dobrodelni Lions klub Novo mesto

V počastitev Dneva zemlje smo v Domu starejših občanov organizirali prav poseben dogodek predaje donacije Lions kluba Novo mesto Domu za nakup sadik za rože, s katerimi bomo, kot že tradicionalno, okrasili balkone stanovalcev.  

Ker gre pri obeleževanju Dneva zemlje primarno za osveščanje glede varovanja okolja in velikega pomena, da lahko bivamo in delujemo v zelenem okolju oziroma, da si naravo približamo in jo ohranjamo, kolikor se le da, smo tudi letos aktivno pristopili k načrtovanju tega dne. Stanovalcem Doma, zlasti tistim, ki so v večini vezani na svoje sobe, namreč veliko pomeni urejenost njihovih balkonov, še posebej pa balkonske rože, za katere radi pridno skrbijo, in ki jim predstavljajo posebno obliko sprostitve in zadovoljstva.

Ob letošnjem Dnevu zemlje nam je tako Lions klub Novo mesto prijazno doniral 1500 evrov za nakup sadik za rože, ki jih bomo zasadili v balkonska korita in jih postavili na balkone naših stanovalcev.

Dogodka se je udeležilo 12 predstavnikov Lions kluba Novo mesto, ki jih je sprejela in gostila direktorica mag. Mateja Jerič s sodelavci. Zahvalili so se jim tudi člani Sveta stanovalcev DSO Novo mesto.

Hvala še enkrat z naše strani in se veselimo prihodnjih sodelovanj v dobro naše skupnosti.

Dostopnost