Vabljeni k sodelovanju pri urejanju naših vrtov

Vabljeni k sodelovanju pri urejanju naših vrtov

Letnemu času primerno je prišel čas za zunanja opravila, zato smo tudi mi začeli z urejanjem naše okolice in vrtov, ki veliko pomenijo našim stanovalcem. Na naših vrtovih se namreč stanovalci sprostijo, ohranjajo stik z naravo, kar ima tudi terapevtsko vrednost, omogočajo pa tudi druženje in srečevanje.

Ob tem pozivamo vse, ki imate doma 𝓿𝓻𝓽𝓷𝓸 𝓸𝓹𝓻𝓮𝓶𝓸, ki je ne potrebujete več ali jo nameravate zavreči, da nam jo podarite. Zaželjene so klopice, mize, stoli, korita za rože in podobno. Veseli bomo vaših sporočil, radi pa se bomo oglasili tudi na ogledu. Za prevoz izbrane vrtne opreme lahko poskrbimo mi.

Na naše vrtove bi poleg umeščanja vrtne opreme, radi zasadili rastline, zelišča in druge sadike. Naši stanovalci namreč zelo radi sodelujejo tako pri 𝓼𝓪𝓳𝓮𝓷𝓳𝓾 𝓲𝓷 𝓾𝓻𝓮𝓳𝓪𝓷𝓳𝓾 𝓿𝓻𝓽𝓸𝓿, kot pri nadaljnji skrbi za uspevanje rastlin.

Zato vas vse tiste, ki lahko 𝓭𝓪𝓻𝓾𝓳𝓮𝓽𝓮 𝓼𝓪𝓭𝓲𝓴𝓮 trajnostnih rastlin, zelišč, jagodičevja in drugih vrtnih dobrot prijazno vabimo k sodelovanju. V znak hvaležnosti bomo za vse, ki boste darovali sadike ali kakšen kos vrtne opreme, organizirali skupno druženje ob manjši pogostitvi.

Za več informacij smo na voljo na 07 371 99 11, preko dso-nm@siol.net ali osebno v Domu.

Dostopnost