ZAHVALA

ZAHVALA

Pozdravljeni,

sem Marjetka Golob in moja mami Alojzija Golob je vaša oskrbovanka v dnevnem centru Ajda.

Od 05.09. letos, torej mineva ravno mesec dni, mami obiskuje vaš dnevni center Ajda. Priznam, da se je mami precej bala tega začetka, zanjo je bilo to čisto nova, nepoznana situacija. Naj na tem mestu napišem, da je mami 100-odstotno slepa in da ne uporablja pripomočkov za slepe. Da se lahko dobro počuti, se mora predvsem počutiti varno.

Rada bi pohvalila celotno ekipo v dnevnem centru Ajda. Ne glede na to, ali je to zjutraj pri prevzemu ali popoldan, ko jo pridem iskat,  čutim topel in prijeten, človeški odnos, od vsakega zaposlenega. Mami se v dnevnem centru počuti varno in iskreno zadovoljno. Glede na to, da zaradi slepote ne more sodelovati pri vsaki dejavnosti, ki jo organizirate, mami vedno priključijo zraven. Zaradi vsega tega se ne počuti osamljeno oz. nesposobno. Vem, da se osebje trudi, da se vsak posameznik pri njih prijetno počuti. Poleg tega je tudi bivalni prostor vedno čist in urejen.

Svet in življenje  v teh časih prehitro teče, ne znamo se več ustaviti, predvsem pa znamo samo kritizirati in vidimo samo slabe stvari okoli nas. Mislim, da vsekakor premalokrat pohvalimo ljudi okoli nas, ki naše življenje naredijo lepše. Rada bi javno pohvalila vso osebje, ki je zaslužno, da je mami in zaradi tega tudi jaz in moja otroka, srečna. Vsa zahvala gre predvsem srčnemu in prijaznemu osebju, ki kadarkoli ustrežejo in pomagajo mami. Za prijazne besede in vsak objem, ki ji namenijo, res velika hvala.

V upanju, da tako ostane še naprej vas vse skupaj lepo pozdravljam,

Marjetka Golob

Dostopnost