Kaj nudimo uporabnikom na domu


Če se zaradi starostne oslabelosti, bolezni ali invalidnosti znajdete v stanju, ko ne morete sami opravljati potrebnih del, če vas tare samota in nimate nikogar, ki bi vam pomagal, če ne želite obremenjevati najbližjih, če ne želite ali ne morete pričakati prostega mesta v domu, nam sporočite in ponudili vam bomo pomoč, spoštljiv odnos in toplo besedo.

Nudimo vam storitve Pomoči na domu, ki so subvencionirane s strani občin, vendar mora uporabnik zato izpolnjevati določene pogoje. Namenjena je predvsem omogočiti uporabnikom čim daljše bivanje v domačem okolju, preprečevati osamljenost in razbremeniti svojce.

Socialni servis je tržna storitev, ki jo opravlja DSO Novo mesto in je storitev izven javne službe. Uporabnik je lahko vsakdo, ki naroči določen del storitve in prevzame kritje stroškov v zvezi z opravljeno storitvijo v skladu z veljavnim cenikom.
KONTAKT POKROVITELJ POVEZAVE
Dom starejših občanov Novo mesto
Šmihel 1
8000 Novo mesto
Tel: 07 371 99 11
fax: 07 371 99 44
e-mail: dso-nm@siol.net
Skupnost socialnih zavodov Slovenije
Ministrstvo za delo družino in socialne zadeve
Tačke pomagačke


KATALOG INFORMACIJ
JAVNEGA ZNAČAJA
     
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se