Slovenska filantropija je v sodelovanju s Skupnostjo socialnih zavodov Slovenije objavila

JAVNI POZIV PROSTOVOLJCEM ZA POMOČ V SOCIALNO VARSTVENIH ZAVODIH (klik)


V primeru velikega upada zaposlenih v zavodih (zaradi bolezni) lahko prostovoljci pomagajo prebroditi krizno obdobje z opravljanjem nekaterih manj zahtevnih opravil (pomoč pri delitvi hrane, postiljanje postelj, transport materiala ipd.).

Vsi zainteresirani posamezniki ste vabljeni k registraciji vaše pripravljenosti. Glede na potrebe posameznih zavodov vas bodo s strani Slovenske filantropije povabili k sodelovanju.

V skrbi za čim boljše zagotavljanje zdravja vseh vključenih, ste vabljeni predvsem mlajši od 55 let, ki niste (bili) v stiku z okuženimi ali drugimi bolnimi osebami in nimate znakov okužbe z novim koronavirusom (ste zdravi).

Prostovoljsko delo bo potekalo na organiziran način, zagotovljena bo določena podpora. Od vas je pričakovana odgovornost, zavzetost in spoštovanje navodil, da s tem ne ogrozite zdravja sebe, drugih zaposlenih in varovancev.Svojo pripravljenost za pomoč lahko izkažete z izpolnitvijo obrazca na povezavi (klik).

 

KONTAKT POKROVITELJ POVEZAVE
Dom starejših občanov Novo mesto
Šmihel 1
8000 Novo mesto
Tel: 07 371 99 11
fax: 07 371 99 44
e-mail: dso-nm@siol.net
Skupnost socialnih zavodov Slovenije
Ministrstvo za delo družino in socialne zadeve
Tačke pomagačke


KATALOG INFORMACIJ
JAVNEGA ZNAČAJA
     
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se