Praznovanje 34.obletnice doma in zaključka energetske sanacije

11.1.2014, 00:00

10. januarja 2014 smo praznovali svoj 34. rojstni dan. Proslavili smo zaključek energetske sanacije, ki je trajala skoraj dve leti. V okviru sanacije smo dobili novo fasado, vgradili sončne kolektorje za toplo vodo, obnovili kotlovnico, zamenjali svetila z energetsko varčnimi žarnicami in obnovili pralnico.
Ob tej priložnosti je bila na ogled tudi razstava ročnih izdelkov drobnih in kreativnih terapevtskih tehnik delovne terapije.
Prireditve se je udeležil župan mestne občine Novo mesto gospod Alojzij Muhič, člani pokroviteljskega odbora KRKA, d.d., Novo mesto, s predsednikom gospodom Jožetom Plutom, izvajalci ki so sodelovali pri energetski sanaciji, ter stanovalci in njihovi svojci.
Na prireditvi je nastopil pevski zbor stanovalcev »PRIJATELJI« in plesalke Plesnega studia Novo mesto. Za prijeten zaključek je poskrbel nam vsem dobro znani slovenski pevec in skladatelj Andrej Šifrer.
KONTAKT POKROVITELJ POVEZAVE
Dom starejših občanov Novo mesto
Šmihel 1
8000 Novo mesto
Tel: 07 371 99 11
fax: 07 371 99 44
e-mail: dso-nm@siol.net
Skupnost socialnih zavodov Slovenije
Ministrstvo za delo družino in socialne zadeve
Tačke pomagačke


KATALOG INFORMACIJ
JAVNEGA ZNAČAJA
     
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se