Krkin teden humanosti in prostovoljstva

9.4.2014, 00:00

V okviru tedna humanosti in prostovoljstva so nas v torek 8.4.2014 obiskali prostovoljci zaposleni v KRKA, d.d. Skupaj s stanovalci so preživeli prijetno dopoldne. Med reševanjem spominskih vaj, sprehodi na Domačijo, delom na ustvarjalnih delavnicah, hranjenjem nepokretnih stanovalcev, so se med prostovoljci in stanovalci stkale nevidne vezi, ki so jim polepšale dan in jih obogatile za novo izkušnjo. Pokroviteljski odbor je preživel dopoldne s stanovalci, ki so zboleli za demenco.
Skupaj z Društvom za zdravje srca in ožilja Slovenije, so za zdravstveno negovalno osebje organizirali tečaj oživljanja.
Za zaključek prijetnega druženja, so nam popoldne pripravili nastop Mešanega pevskega zbora Krka in pihalnega kvarteta članov Pihalnega orkestra KRKA.

Hvala našemu pokrovitelju in prostovoljcem za lepo preživet dan.
KONTAKT POKROVITELJ POVEZAVE
Dom starejših občanov Novo mesto
Šmihel 1
8000 Novo mesto
Tel: 07 371 99 11
fax: 07 371 99 44
e-mail: dso-nm@siol.net
Skupnost socialnih zavodov Slovenije
Ministrstvo za delo družino in socialne zadeve
Tačke pomagačke


KATALOG INFORMACIJ
JAVNEGA ZNAČAJA
     
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se