Krkin teden humanosti in prostovoljstva

5.4.2016, 00:00

V okviru tedna humanosti in prostovoljstva, ki že peto leto poteka v Krka, d.d., Novo mesto, so nas tudi letos obiskali njihovi prostovoljci. Po kratki predstavitvi in ogledu filma o Domu, so se pridružili našim stanovalcem pri ustvarjalnih delavnicah, aktivnostih za izboljšanje motorike in spomina, udeležili so se skupin za samopomoč, se vključili v skupine na oddelku za osebe z demenco in pomagali pri hranjenju nepokretnih stanovalcev. V dopoldanskem druženju so se med prostovoljci in stanovalci tkale nevidne vezi, ki so obogatile dan in vsem pričarale novo izkušnjo in lepo doživetje.
Za izredno prijeten konec našega druženja je s svojim nastopom na prireditvi poskrbela glasbeno instrumentalna skupina Zasuk.
KONTAKT POKROVITELJ POVEZAVE
Dom starejših občanov Novo mesto
Šmihel 1
8000 Novo mesto
Tel: 07 371 99 11
fax: 07 371 99 44
e-mail: dso-nm@siol.net
Skupnost socialnih zavodov Slovenije
Ministrstvo za delo družino in socialne zadeve
Tačke pomagačke


KATALOG INFORMACIJ
JAVNEGA ZNAČAJA
     
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se