Delimo Božič z vami

14.12.2018, 00:00

Zavarovalnica Sava nam je s projektom Delimo božič z vami, pripravila nepozabno presenečenje, ki se je prepletalo z nežno božično glasbo, bogato novoletno okrasitvijo, dobrodelnostjo  in prazničnim vonjem pečenih piškotkov. Za trenutek se je stanovalcem ustavil čas in jih popeljal pred domače ognjišče. Predramili so jih nežni zvoki pevke Urška Majdič, ki je s pesmijo še nadgradila božično vzdušje.
Osrednja tema dogodka je bila 'BOŽIČKOVA DELAVNICA'. S pomočjo Savinih prostovoljcev so stanovalci sodelovali v dveh delavnicah. V jedilnici so pekli božične piškote in jih nato pakirali v darilne škatle, v avli pa  zavijali darila za otroke iz socialno ogroženih družin, v sklopu dobrodelnega projekta Božiček za en dan.
Sledilo je še dodatno presenečenje z ansamblom Poskočni muzikantje. Ob veselih taktih so marsikoga zasrbeli podplati, nekateri so ob tem tudi zbrali pogum in zaplesali. Da pa čarobnost dneva ne bi prehitro ušla v pozabo, so poskrbeli tudi za trajne spomine s fotografijo, ki so jo stanovalci dobili v dar.
S to prekrasno božično pravljico so se dotaknili vseh in vsakega izmed nas. Ogreli in objeli so naša srca s prav posebno toplino. Z besedo se ne da opisati hvaležnosti in globokega zadovoljstva, ki je sijalo iz oči naših stanovalcev. Obdali so jih z novimi nepozabnimi spomini, ki jih bodo greli v dolgih zimskih večerih.
KONTAKT POKROVITELJ POVEZAVE
Dom starejših občanov Novo mesto
Šmihel 1
8000 Novo mesto
Tel: 07 371 99 11
fax: 07 371 99 44
e-mail: dso-nm@siol.net
Skupnost socialnih zavodov Slovenije
Ministrstvo za delo družino in socialne zadeve
Tačke pomagačke


KATALOG INFORMACIJ
JAVNEGA ZNAČAJA
     
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se