Klub svojcev oseb z demenco

 

Klub svojcev oseb z demenco je namenjen svojcem stanovalcev oddelka za osebe z demenco in svojcem, ki skrbijo za osebe z demenco v domačem okolju.  

 

Na naših srečanjih se pogovarjamo o stiskah in težavah, s katerimi se srečujejo svojci oseb z demenco. Svojci od strokovnjakov in od drugih svojcev s podobnimi izkušnjami pridobivajo znanje in informacije, ki so pomembne za življenje z osebo z demenco, za njeno oskrbo in nego ter se ob tem razbremenjujejo tudi svojih osebnih stisk, povezanih s skrbjo. 

 

Srečanja kluba svojcev bogatijo predavanja posameznih predavateljev z različnih področij, katere vse skupaj povezuje ista tema – demenca. O demenci z različnih vidikov so nam tako govorili že zdravniki, psihiatri, psihologi, strokovni delavci našega doma, posamezniki z osebnimi izkušnjami doživljanja demence in drugi. Naše vodilo je, da vsaka izkušnja šteje.

 

Klub se dobiva enkrat mesečno, tretji ali četrti četrtek v mesecu, v popoldanskem času.

 

 

Če se nam želite pridružiti, nam to prosimo sporočite na tel. številko 031 378 749 ali na elektronski naslov maja.vidrih@ssz-slo.si. Z veseljem vas bomo povabili na srečanje.

 

 

 

 

KONTAKT POKROVITELJ POVEZAVE
Dom starejših občanov Novo mesto
Šmihel 1
8000 Novo mesto
Tel: 07 371 99 11
fax: 07 371 99 44
e-mail: dso-nm@siol.net
Skupnost socialnih zavodov Slovenije
Ministrstvo za delo družino in socialne zadeve
Tačke pomagačke


KATALOG INFORMACIJ
JAVNEGA ZNAČAJA
     
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se