7.4.2020

Že dopoldne izkoristimo za sprehod po vrtu.

 

Poskrbimo zato, da popijemo dovolj tekočine.

Žejne ne smejo biti niti naše okrasne rastline.Najboljšo kavo si skuhamo sami.Nekateri stanovalci radi potelovadijo sami.

Rolator je odličen pripomoček za izvajanje vaj.Skrbno poslušanje navodil delovne terapevtke in trening presedanja.Biosinhron terapija in dobra knjiga v teh dneh predstavljata zadovoljstvo za marsikaterega stanovalca.Barvanje nekaterim stanovalcem predstavlja sprostitev in zadovoljstvo.Le kako namestiti Viber na računalnik?


Po kosilu se je zunaj že otoplilo, zato smo šli ponovno ven. Pogovarjali smo se, kaj bomo posadili v naše visoke grede.Visoke grede bomo pripravili za nove rastline. A vidite kako velik je že rožmarin?Po delu se v dobri družbi prileže tudi malica.Uživanje v sončnih trenutkih.

Nasmeh nas nič ne stane, vendar čudežno deluje.Lep, zdrav in nasmejan dan tudi vam.

KONTAKT POKROVITELJ POVEZAVE
Dom starejših občanov Novo mesto
Šmihel 1
8000 Novo mesto
Tel: 07 371 99 11
fax: 07 371 99 44
e-mail: dso-nm@siol.net
Skupnost socialnih zavodov Slovenije
Ministrstvo za delo družino in socialne zadeve
Tačke pomagačke


KATALOG INFORMACIJ
JAVNEGA ZNAČAJA
     
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se