23.12.2020


Veseli smo, ko vidimo, da so tisti trije dobri možje, ki nas vsako leto obdarijo z malimi ali velikimi pozornostmi, letos k svojemu poslanstvu pritegnili veliko število pomočnikov.

Voščilnice so za naše stanovalce naredili otroci OŠ Bršljin, ki so z mentorico Suzano Miklič, v okviru Projekta Simbioza, doma ustvarjali kar tri tedne.Tako naše stanovalce skoraj vsak dan razveseli še kakšen nov paket dobrih misli, darilc in drugih pozornosti.

Študentje Fakultete za zdravstvene vede in Fakultete za strojništvo Univerze v Novem mestu so zbrali lepe misli za naše stanovalce.Na nas mislijo mladi in stari, društva in posamezniki.Turistično društvo Vrhpolje in otroci z Vrhpolja so se prav tako izkazali s svojo pozornostjo in ustvarjalnostjo.V teh posebnih koronačasih je dobrota ljudi tista, ki nas povezuje in krepi v zaupanju.Župnijska Karitas Mirna Peč nas je presenetila še z eno pošiljko Rokavčkov Pomagavčkov.

Naj bodo prihajajoči prazniki lepi, mirni, in zadovoljni.
KONTAKT POKROVITELJ POVEZAVE
Dom starejših občanov Novo mesto
Šmihel 1
8000 Novo mesto
Tel: 07 371 99 11
fax: 07 371 99 44
e-mail: dso-nm@siol.net
Skupnost socialnih zavodov Slovenije
Ministrstvo za delo družino in socialne zadeve
Tačke pomagačke


KATALOG INFORMACIJ
JAVNEGA ZNAČAJA
     
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se