VIRTUALNI KOLESARSKI MARATON
2.10.2020
Danes smo se skupaj z našimi stanovalci pridružili 1. virtualnemu kolesarskemu maratonu Kolesarimo.Skupaj. Kolesarili smo na invalidskih vozičkih in dveh terapevtskih kolesih. Kolesarjenje je potekalo v prijetnem in sproščenem vzdušju, s pridihom tekmovalnosti in zadovoljstvom nad končnim rezultatom. Stanovalci so si dokazali, da kljub letom in gibalni oviranosti zmorejo še marsikaj.
Takole smo začeli mali maraton na vozičkih po naši Domačiji.

Vozili smo mimo Aninega vrta.

Si privoščili kratek počitek in se ozrli naokoli.Pa spet nadaljevali po poti naprej...Za trenutek postali ob naših živalih

in z velikimi zavrtljaji vozili proti cilju.Nekateri bolj, drugi manj utrujeni smo bili na koncu zadovoljni s svojimi rezultati.

Ker se je vreme poslabšalo, smo naš maraton nadaljevali v Domu na terapevtskih kolesih.Kljub maski na obrazu so bili rezultati odlični.
Kolesarili smo po gorskih poteh,evropskih prestolnicah,parkihin mestnih ulicah.Zadovoljstvo na koncu je dokaz, da smo se kljub letom še vedno pripravljeni spopasti z novimi izzivi in da smo skupaj preživeli še en lep dan.

 
KONTAKT POKROVITELJ POVEZAVE
Dom starejših občanov Novo mesto
Šmihel 1
8000 Novo mesto
Tel: 07 371 99 11
fax: 07 371 99 44
e-mail: dso-nm@siol.net
Skupnost socialnih zavodov Slovenije
Ministrstvo za delo družino in socialne zadeve
Tačke pomagačke


KATALOG INFORMACIJ
JAVNEGA ZNAČAJA
     
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se