20.11.2020
 

Spoštovani svojci!

Najbrž si, skupaj z nami, že želite spodbudnih in prijetnejših novic, kot smo jih objavljali v zadnjih treh tednih. Vsi v domu se zelo trudimo in delamo vse, kar je v naši moči, da bi zajezili okužbo v domu.

Na naših ustih vztrajajo nasmehi, trudimo se, da bi stanovalcem naredili dneve kolikor se da prijetne.

Nekaj stanovalcev je že prebolelo okužbo in se vračajo v belo cono.

Na oddelku za osebe z demenco pa smo se zaenkrat uspešno izognili okužbi in se bomo še naprej trudili, da bi ostali zdravi.
S svojci opravimo kakšen video klic.In predvsem veliko barvamo.

Danes smo prejeli tudi prijetno presenečenje s strani Župnije Šmihel.
Župnik je obiskal oddelek za osebe z demenco, ter stanovalce v beli in sivi coni. Jutri pa se bo vrnil in obiskal še stanovalce v rdeči coni, torej tiste, obolele s covidom.

Tako stanovalci, kot tudi vsi zaposleni se trudimo, da bi čim prej premagali to krizo in verjamemo, da bomo skupaj zmogli.Zahvaljujemo se vam za vso podporo in razumevanje in vas lepo pozdravljamo.

KONTAKT POKROVITELJ POVEZAVE
Dom starejših občanov Novo mesto
Šmihel 1
8000 Novo mesto
Tel: 07 371 99 11
fax: 07 371 99 44
e-mail: dso-nm@siol.net
Skupnost socialnih zavodov Slovenije
Ministrstvo za delo družino in socialne zadeve
Tačke pomagačke


KATALOG INFORMACIJ
JAVNEGA ZNAČAJA
     
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se